Redactie

Vastgoedtrainer is een initiatief van een aantal professionals op het gebied van bouw, makelaardij en recht. Zij vullen elkaar naadloos aan. Samen zorgen zij ervoor dat de vragen van deze app precies aansluiten bij wat u moet weten. Zo kunt u uw kennis snel en efficiënt toetsen.

Eelco de Jong

Eelco is werkzaam als advocaat in Arnhem en houdt zich in die hoedanigheid uitsluitend bezig met vastgoedrecht, waarbij de nadruk ligt op het omgevingsrecht. Daarnaast is Eelco sinds 1998 actief als docent voor verschillende opleidingsinstituten, waaronder de Academie voor Vastgoed, en publiceert hij regelmatig over actualiteiten op het gebied van het omgevingsrecht.

Ed Burgwal

Ed heeft na zijn studie aan de academie der beeldende kunsten (architectonische vormgeving) een afdeling voor bouwkundig ontwerp binnen een meubelwinkel opgezet. In de loop van de jaren heeft Ed zich ontwikkeld tot een bouwmeester met een eigen onderneming. Binnen de makelaarsbranche heeft Ed inmiddels als hoofd van de vakgroep bouwkunde van de Academie voor Vastgoed een goede bekendheid in de markt opgebouwd. Op dit moment werkt hij als zelfstandig bouwkundig ontwerper en docent bouwkunde.

Jan Buist

Jan is docent Vastgoed Economie en Financiën en Fiscaliteiten bij de Academie voor Vastgoed. Hij ontwikkelt lesmateriaal, lesprogramma's en hij heeft inmiddels 10 lesboeken geschreven voor de makelaardij, boekhoudopleidingen en budgetcoaching. Zijn missie is vanuit betrokkenheid kandidaten zo snel en succesvol mogelijk naar de examens toe te leiden. Naast docent en auteur is Jan werkzaam in de schuldhulpverlening.

© 2021 High 5 Editions BV